Home   Omroepsystemen   Podiumtechniek  Impressies   Contact

 

Jurywagen

 

Bij Bas Nooijen Sound verhuren wij een eigen jurywagen voor uw (sport)evenementen.
Het gaat om een jurywagen van 6 bij 2,90 meter met de bodem op 80cm hoogte.
 
De wagen heeft de beschikking over een 40 cm brede tafel langs den 2 grote schuiframen over de hele zijkant van de jurywagen.
Via de ramen aan de voor- en achterkant van de jurywagen kunnen de juryleden de sporters goed zien aankomen.
Er is een klein keukentje aanwezig met een door de organisatie te vullen koelkast, koffiezetter, waterkoker, magnetron, een computertafel en voldoende licht.
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je het beste een e-mail sturen naar info@jurywagen-geluid.nl.
We hebben besloten om in 2023 de wagen alleen all-in-one te verhuren.
De wagen is dus alleen nog maar te huren in combinatie met een professioneel geluidssysteem.
 
Standaard staat er een aansturing voor een (grote) geluidsinstallatie met 9800 watt aan (100volt) versterkers, twee draadloze microfoons, electronisch startpistool, digitale mengtafel en muziekspeler in de wagen.
In de wagen is een muziekcomputer aanwezig zodat de organisatie eventueel een lijst met muziek kan samenstellen.
Contacteer ons voor meer informatie over een all-in-one pakket met jurywagen en geluid, dan zorgen wij ervoor dat er een passende geluidsinstallatie met jurywagen op jullie evenement komt.
 
Bij deze wagen zit een ijzeren buis van 5,5 meter lang die aan de straatkant bevestigd kan worden zodat een finishdoek gehangen kan worden aan een paal tegenover de jurywagen.
Optioneel kunnen wij ook een finishboog van trussen (aluminium overspanning) leveren. Deze is speciaal voor de wagen waardoor er een mooie entourage rond de finish ontstaat.
De sfeervol met ledlicht ingerichte wagen heeft een spiegel waardoor de wagen ook ideaal te gebruiken is als mobiele kleedkamer op festivals.
Op festivals is de wagen ook ideaal te gebruiken als regiewagen, uitgiftebalie, verkoopwagen e.d.
 
Ook is er de mogelijkheid om met onze videocamera's een livestream op te zetten (met het geluid van de microfonisten) die op Youtube of de Facebookpagina van de organisatie gezet kan worden.
Zo kunnen mensen thuis en verderop het parkoers live meekijken wat er op en rond de finish plaats vindt.
 
Wij leveren gratis bij onze jurywagen een LED rondebord, een huldigingspodium, een rondebel en een finishmat voor MYLAPS chips/transponders.
Op verschillende plekken in de jurywagen zijn internetaansluitingen aanwezig en is er WiFi waarmee we een (4G) internetverbinding in de jurywagen kunnen verwezenlijken zodat de jury beschikking heeft over internet.
Ook hebben wij in de wagen een mobiele airconditioning staan en hangt er een elektrische kachel.
 

 

Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van deze jurywagen.