Home   Omroepsystemen   Podiumtechniek  Impressies   Contact

 

Omroepsystemen.

Bij Bas Nooijen Sound kunt u een omroepinstallatie huren in alle soorten en maten.
Wij verhuren geen losse apparatuur (dryhire), alle geluidsapparatuur wordt door ons op- en afgebouwd.
Klik hieronder op de subcatagorie voor meer informatie over dat onderdeel.
 
Geluidswagens        Sportwedstrijden           Sfeermuziek
 
Onze omroepsystemen (100 volt geluidsinstallaties) zijn vooral bedoeld om geluid over een langer traject te verspreiden.
Het voordeel van een 100 volt installatie is dat er minder geluidsverliezen zijn t.o.v. een gewoon systeem, wat betekent dat je speakers over een veel langere kabel kunt aansluiten. 
Doordat de speakers "hoogohmig" zijn kunnen er meerdere luidsprekers op één kabel aangesloten worden, dit scheelt dus enorm in het aantal kabels die gelegd dienen te worden.
Al onze 100 volt luidsprekers zijn waterdicht, wat inhoudt dat ze goed tegen het Nederlandse klimaat kunnen.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement, je kunt de wensen vrijblijvend mailen naar verhuur@omroepgeluid.nl voor een offerte op maat.
  
Wij beschikken over verschillende type's luidsprekers voor omroepsystemen.
  
Hoornspeakers: Dit type speaker heeft een laag vermogen en een hoog rendement/uitgangsvolume.
Voordeel van deze speakers is dat ze over een afstand van 100 meter goed te horen zijn.
Dit type speaker heeft veel midrange tonen waardoor deze speakers minder geschikt zijn voor muziek, maar voor spraak weer uitermate geschikt zijn.
Deze speakers hebben we in verschillende vermogens en openingshoeken waardoor we voor iedere terrein een passende hoorn hebben.
   
     
 
Voor een warmer geluid hebben wij fullrange luidsprekers.
Dit type luidspreker heeft minder uitgangsvolume dan een hoornspeaker maar heeft wel de lage en de hoge tonen. Deze luidsprekers zijn daarom geschikt om muziek en spraak weer te geven.
Voornamelijk gebruiken we fullrange luidsprekers van het merk Bose (bose 102, 402 en bose 802)
Ook hebben wij de mogelijkheid om de standaard geluidsinstallatie aan te vullen met subwoofers op bijvoorbeeld de start/finish zone en het huldigingspodium om zo de beleving van de muziek nog beter ten gehoren te brengen.
 
      

 

Extra opties voor de omroepsystemen:

Met onze 100 volt naar line converters (centraal geluid) is het mogelijk om een externe geluidsinstallatie te koppelen aan het omroepsysteem bij bijvoorbeeld het hoofdpodium.
Daarbij kunnen we ook een retouraansluiting te maken, zodat de huldiging (en de eventuele DJ) op het hoofdpodium ook over ons omroepsysteem te horen is.
 
Wilt u aan de andere kant van het parcours een (draadloze) microfoon? Ook dit kunnen we maken.
 
Voor sportdagen e.d. hebben we samplers in de verhuur. Hierop staan standaard zinnetjes, ingesproken door een voice-over, die doormiddel van één druk op de knop af te spelen zijn. Op de "extra verhuur" pagina is meer informatie te vinden.
 
Heb je een motorcross of autocross evenement met een extern rennerskwartier en wil je niet dat het complete wedstrijdverslag over het rennerskwartier te horen is?
Ik kan dan een schakelkastje mee nemen zodat de omroeper zelf met één druk op de knop zijn microfoon over het rennerskwartier kan laten horen.
 
Is er een DJ aan het draaien of staat er een orkest te spelen, dan koppel ik deze graag (draadloos) door naar het omroepsysteem, één soort muziek wordt als minder storend ervaren door de bezoekers en geeft daardoor een gezelligere sfeer aan het evenement.
 
In principe is "alles" te verwezenlijken en is geen uitdaging te groot, desnoods maken we er iets voor! Mail of bel me voor de mogelijkheden.
 

Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden.